YOGAREJSER & WORKSHOPS

Energiboosteren med Gitte & Lisa på Playitas april 2024


Motion er fyldt med positive gevinster. Ikke blot for kroppen, men også for psyken, eksempelvis giver det bedre søvn, humør, sexlyst, energi og årvågenhed.


I denne uge vil du blive fyldt op med masser af energi som booster dit humør, mindsker stress, styrker immunforsvaret og meget mere. Fokus er på bevægelser lige fra yoga til høj intensitet,vægttræning og træning med egen kropsvægt. Alt sammen i DIT eget tempo. Vi lægger stor vægt på korrekt udførelse af øvelserne. Masser af hyggelige sociale stunder og fællesspisning!

Du bestiller rejsen hos Apollorejser og betaler eventfee til gitte. Eventfee inden december 1000 kr og herefter 1200 kr. "BODY AND MIND" event  til Playitas  2024, ny dato kommer

Tag med til Yogaferie på Playitas! 

  

Se video optaget på Playitas april 2011

 

Book rejsen ved at kontakte Helle fra  Apollo Grupperejser; Grupperejser@apollorejser.dk eller book rejsen online via Apollo rejser. Herefter send en email til gitte@bodyyoga for event tilmelding (pris 600 kr.


Se program her: 45_2023_bookingrequest-grouplessons_bodyyoga.pdf


Forkæl dig selv på den hårde måde! Læs artiklen om yogaferie fra "Psykologi 1/2011" her.  Se billederne fra tidligere events i galleriet

Hvis du rejser alene og gerne vil have en værelseskammerat, som vil jeg gerne prøve at sætte jer sammen.

 

Dagligt program med morgenyoga, meditation, eftermiddagstræning med forskellige aktiviteter som mindful walking, moonlight meditation, bjergvandring, etc.

 

Udover vores program, så er der jo mulighed for at deltage på Playitas almindelige timer  (det er gratis),  spille tennis, leje en cykel og køre ud i det fri, styrketræning i Fitnessklubben, svømme en tur i den Olympiske pool eller spille golf.  Der god plads, så der er lige så rig mulighed for bare at passe sig selv og ligge ved poolen eller på stranden med en god bog, tage til byen og shoppe, gå en tur i bjergene eller hvad man nu har lyst til.   

 

 Medbring:

• Yogamåtte og nogle tykke sokker og et tæppe (fx fleece) til yogaen.

• Behageligt tøj til yoga - gerne mere end et enkelt sæt, da der er mere end en yogatime pr. dag.

• Et varmt tørklæde/nogle bluser/en vindjakke/en varm trøje, for dels kan det blive køligt om aftenen, og dels kan det somme tider blæse en del midt på dagen.

• Et par kondisko til gåture.

 

Foreløbigt program

Mandag:

 Ankomst

 16:30-18:00: Velkommen og  yoga

 

Tirsdag:

 7:30-8:45: Yoga og Intro tilmindfulness meditation

 

Onsdag:

 7.30-8.45: Yoga & Guidet meditation/afspænding

18:00 - 19:00 Moonlight yoga & meditation

 

Torsdag:

 7.30-8.45: Yoga & Guidet meditation/afspænding

14:30: Bjergvandring til Terajal

 

Fredag:

17:00-18:00: 5 tibetanere og meditation

 

Lørdag:

 7:30-8.45: Yoga & guidet meditation/afspænding

 

Søndag:

 7:30-8.45: Yoga & guidet meditation/afspænding

11:00-12.30: Mindful walking  


Mandag:

 Hjemrejse

 

Lufthavnen:

På charterrejser kan man desværre ikke checke ind online, så vi skal meget tidligt op søndag morgen. Check-in er 2 timer før afgang, og der plejer at være mange mennesker i lufthavnen, så kom i god tid. Husk regler om væsker, m.m.

 

Aftensmad:

For de af jer som har booket halv/helpension, så spiser vi i Buffetrestauranten ved Apart Hotel, altså hvis I har lyst til at sidde sammen, så er der nemlig nogle lange borde.

 

Aftenbuffet plejer at åbne kl. 19, og igen kan dem som har lyst til at spise sammen finde sammen på langbordet, men jeg ved jo godt at nogle af jer har familie med ligesom jeg!

 

Typisk dagsprogram på Playitas, kan du se på www.playitas.dk

 

  

HATHA YOGA & BRUNCH

Vi starter med ca. 90 min Hatha yoga, en kombination af yang yoga (styrkende) og yin (blide stræk), alle uanset niveau kan være med. Vi runder yogaen af med en lang guidet afspænding. Når vi er færdige med yoga klassen, vil der blive serveret brunch. Medbring blot en yogamåtte, et tæppe, en trøje og et par varme sokker til afspændingen.

Brunch: Røget laks, cocktailpølser, lune hjemmelavede frikadeller, tomatsalat, lun leverpostej, bacon, røræg, båd kartofler, lune pandekager med sirup, cornflakes, mysli, 3 slags marmelader, 3 slags oste, hjemmelavet yoghurt med bær, 3 slags pålæg, rugbrød, franskbrød, wienerbrød, smør, frugt fad, 1 glas juice, samt kaffe og te ad libitum

Pris 400 kr. Tilmelding er bindende og foregår efter "først til mølle" princippet og ønsker du at sikre dig en plads, så send en mail til Gitte.

Sted: Cafe Skomagerhuset, Måløv Hovedgade 71A, 2760 Måløv

 Restorativ (genopbyggende yoga) søndag d. 3/12 kl. 10-13  

Alle kan være med. Øvelserne er blide og udføres i et langsomt tempo, hvorved krop og sind får mulighed for at løse op for spændinger. Forbindelsen mellem krop, åndedræt og sind bliver nænsomt vækket, bringer dig i balance og giver overskud i hverdagens travlhed.

 

Kroppen understøttes af puder, pøller og tæpper.  Stillingerne holdes mellem 5-10 min og udføres primært liggende uden kontrolleret vejrtrækning og flow. De fokuserer på at smidiggøre kroppens bindevæv og give bevægelighed i især hofter, bækken, skuldre og ryg. Vi varmer rummet godt op og har fokus på udrensning af affaldsstoffer, stimulering af fordøjelsen og forbrændingen gennem yogaen.

 

Genopbyggende yoga stimulerer det parasympatiske nervesystem, som sørger for at normalisere og afbalancere kroppen, dvs. det sænker puls og blodtryk. Du vil blive afstresset og føle dig som ny. Afsluttende guidet afspænding.

 

Pris 350 kr.  Pause med frugt/te

Tilmelding er bindende og foregår efter "først til mølle" princippet og ønsker du at sikre dig en plads på et hold, så send en mail til Gitte.

 

DETOX HOT YOGA søndag d. 14. januar 2024 kl. 10-12

Vi varmer rummet op til ca. 27-30 grader.

  

Bliv i rummet under hele lektionen og husk at i en yoga shala trækker vi sanserne indad, og derfor opfordres der til stilhed inde i salen! Du kan evt. lægge dig i savasana til vi starter.

 

Serien er skabt til systematisk og intelligent at gennemgå hele kroppen, læge skader og øge sundheden. I hot yoga indgår desuden mange elementer som omfatter koncentration og bevidsthed som har til formål at stilne og lune sindet.

 

Varmen hjælper os til at strække, muskler, led og ligamenter, og bidrager desuden til at vi sveder meget, hvilket hjælper vore organer med at rense affaldsstoffer ud. Yogastillingerne er fysisk og mentalt meget udfordrende, men samtidig lettilgængelige for nybegyndere.

 

Hot yoga er udforment for at tilgodese den individuelles behov uanset alder, kropslige forudsætninger eller atletisk baggrund. Kroppens "feel good" hormorner øges, søvnmønster stabiliteres, lungekapacitet øges, energien forøges og sindes afstresses, koncentrationen forbedres, viljekraften vækkes, livslysten balanceres, musklerne styrkes, øget bevægelsesfrihed, opmærksomheden vækkes og "nuet" opdages.

 

Kombinationen af varmen og yogastillingerne leder til en lærerig proces med dybe virkninger. Ved yogapraksis i et opvarmet rum forbliver kroppen varm, mælkesyreproduktionen mindskes og kuldioxid niveau sænkes. I det store hele hjælpder varmes os til lettere at kunne fokusere og koncentere os udenfor yogarummet. Varmen hjælper kroppen med at svede, hvilket på celleniveau betyder udskillese af affaldsstoffer og toksiner samt at vi kan holde en jævn kropstemperatur og at vores hud bliver renere og smukkere (saltet og mineralerne i sveden binder fugt i huden).

 

Fokus på udrensning af affaldsstoffer, stimulering af fordøjelsen og forbrændingen gennem yogaen. Vi slutter af med afspænding.

Medbring gerne din egen måtte, 1 håndklæde og  vandflaske.

Tilmelding til gitte@bodyyoga.dk og tilmelding er bindende. Pris 200 kr

  


Yin Yang yoga workshop søndag kl. 10-11.30

Kombinationen af Yin (afspændende og meditative) og Yang (styrkende og dynamiske) afbalancerer din krop og dit sind. Alle kan være med.

 

Vi indleder med Yang yoga i ca. 1 time og varme kroppen op med lidt stående stillinger, derefter vil der være en lille pause (te/kaffe, frugt/nødder).

 Derefter vil vi lave blid yin yoga, som udføres i et langsomt tempo, hvorved krop og sind får mulighed for at løse op for spændinger. Forbindelsen mellem krop, åndedræt og sind bliver nænsomt vækket, bringer dig i balance og giver overskud i hverdagens travlhed.

 Fokus på statiske stræk. Kroppen understøttes af puder, pøller og tæpper. Stillingerne holdes mellem 5-10 min og udføres primært liggende uden kontrolleret vejrtrækning og flow. De fokuserer på at smidiggøre kroppens bindevæv og give bevægelighed i især hofter, bækken, skuldre og ryg. Vi varmer rummet godt op og har fokus på udrensning af affalsstoffer, stimulering af fordøjelsen og forbrændingen gennem yogaen.

 

Afsluttende guidet afspænding.

Pris 300 kr. Tilmelding er bindende og foregår efter "først til mølle" princippet og ønsker du at sikre dig en plads, så send en mail til Gitte.

 

HATHA OG YOGA NIDRA  

Vi varmer kroppen of med blid hatha yoga og afslutter med yoga nidra.

Yoga nidra betyder ‘yogiens søvn’ og er en dybt afstressende teknik, hvor du ligger stille på ryggen i savasana og lytter til en stemme, der guider dig ind i en meditativ tilstand. Normalt praktiseres yoga nidra liggende og involverer ingen fysisk bevægelse. Yoga nidra fremmer dyb heling og dybtgående hvile på alle niveauer af dit væsen: fysisk, mental og emotionel. .

Pris 200 kr.

.

YOGARETREAT MARIBO 

FORELØBIG RETREATPROGRAM

Fredag :

15.00               Ankomst/Check in (Te, kaffe, frugt)

                        Velkommen og gennemgang af program

16.00 – 18.00  Yogahistorie/teori og yoga

18.30               Middag

20.00 - 21.00   Yoga Nidra (afspænding)

 

Lørdag :"Stilhed" fra vi står op og til kl. 15

07 .00               Morgenkaffe/te og frugt

07.30 - 09.00   Yoga, åndedræt og afspænding

09.00                Morgenmad

11.00 - 12.00    Mindfulness walking

12.30                Frokost

13.30 - 14.30    Mindfulness meditation

15.00 - 15.30    Eftermiddagskaffe/te m. hjemmebagt kage (opsamling på Stilhed)

16.30 - 18.00    Genopbyggende yoga og afspænding

18.30 - ?           Middag og hyggeligt samvær

 

Søndag :

07.00                Morgenkaffe/te og frugt

07.30 - 09.00    Yoga, åndedræt og afspænding

09.00                Morgenmad

11.00 - 12.00    Yin partnermassage

12.30                Frokost

13.30 - 14.30    Yoga og Mindfulness meditation

14.30 - 15.00     Eftermiddagskaffe/te m. hjemmebagt kage, afslutning

15.00                 Check ud

 

Hvis du gerne vil deltage, så send en mail til gitte@bodyyoga.dk, gerne så hurtigt som muligt, da vi skal være min. 10 deltagere for at booke. (Tilmelding er bindende).

Pris for deltagelse 2800 kr, tillæg for enkeltværelse 400 kr. Depositum ved tilmelding 500 kr og restbeløb 6 uger inden retreat. Danske bank, Reg. 3138 Konto 4741254662.

 

Vi arrangerer privat fælleskørsel om muligt og deler udgiften til benzin.

Husk praktisk udetøj, sengelinned, håndklæde.

 

Drikkevarer kan købes:  ca. 6 kr for sodavand/øl og en flaske god vin for hhv. 50 eller 70 kr.

Leje af sengelinned 60 kr, opredning 15 kr., leje af håndklæde 15 kr

 

Retreaten foregår på InspirationsCenter Maribo. Stedet ligger landligt i dejlige omgivelser. Man bor på simple, lyse dobbeltværelser. Det er muligt at få vegatarmad, hvis du ønsker dette.


Yoga & partner thai massage Workshop i Smørum

På denne workshop kombinerer vi den dynamiske yang yoga og den blide yin yoga. Vi vil også lave partnerøvelser.

Alle kan være med og man behøver ikke selv at medbringe en partner!

 

Program:

kl. 10.00 - 11.15 Yin-yang yoga & afspænding  Pause

kl. 11.30 - 13.00 Partner thai massage og afspænding

 

Pris 300 kr.

Tilmelding er bindende og foregår efter "først til mølle" princippet og ønsker du at sikre dig en plads på et hold, så send en mail til Gitte og Tilmelding er bindende. Medbring tæppe.

 

  

Outdoor yoga i Måløv Naturpark 

På plænen foran Spejderhuset, der er indgang fra Kratvej (gå højre om spejder huset), eller via stien fra lægehuset fra Måløv Hovedgade.

 

Det er rigtig dejligt at lave yoga udenfor, men husk at medbringe Yogamåtte, sokker, overtræksbukser og tæppe.

 

Holdet oprettes ved min 4 tilmeldinger og tilmelding er bindende. Send mail til gitte@bodyyoga for tilmelding.

Pris for alle 4 gange er 400 kr. Drop in 120 kr pr gang.  Danskebank, Reg. 3138 Konto 4741254662

 

Hvis  det regner voldsomt, så mødes vi her på Hørbakken 6 i Smørum, men forbered dig på at være ude uanset vejret.

(Du kan ikke bruge erstatningstimer fra forriige periode).

 

 

YOGAREJSER &

WORKSHOPS