YOGAREJSER & WORKSHOPS

YOGAREJSER &

WORKSHOPS

 

Yogaferie  Playitas d. 10. - 17. november 2019

Tag med til Yogaferie på Playitas! 

 

 

Se video optaget på Playitas april 2011

 

Book rejsen online eller kontakt Apollo Grupperejser; Grupperejser@apollorejser.dk


Prisen for rejsen er dagsprisen. pr 01.03.2019:

Pr. person i delt 2. vær. annex lejl. til max 4 personer, nu fra 4.148,-

Pr. person i delt 1. vær. lejlighed til max 3 personer fra 4.998,-

Der tages forbehold for udsolgte pladser, prisfejl og prisstigninger, indtil endelig bestilling.

 

”Vi anbefaler, at hver enkelt rejsedeltager i gruppen tegner en afbestillingsforsikring for derved at sikre,

at prisen ikke stiger, hvis rejseledsageren melder afbud.

Afbud medfører oftest, at der kan tilkomme en merpris på eks. eneværelsestillæg,

da et dobbeltværelse skal ændres til et enkeltværelse.”

 

Der tages forbehold for udsolgte pladser, prisfejl og prisstigninger, indtil endelig bestilling.


Eventfee er 1098 kr. og selve event SKAL bookes og betales til Gitte, gitte@bodyyoga.dk

 

Tilkøb pr. Person:

Enkeltværelsestillæg 2.107,-

Kuffert pr. Stk. 95,-

Havudsigt 350,-

Transfer t/r 205,-

Mad på flyet t/r 170,-

Morgenmad lejlighed 630,- / halvpension 1.490,- / helpension 2.310,-

Halvpension hotelværelse 890,- / helpension 1.720,-

Afbestillingsforsikring 328,-

Rejseforsikring Gouda 320,-

 

”Vi anbefaler, at hver enkelt rejsedeltager i gruppen tegner en afbestillingsforsikring for derved at sikre,

at prisen ikke stiger, hvis rejseledsageren melder afbud.

Afbud medfører oftest, at der kan tilkomme en merpris på eks. eneværelsestillæg,

da et dobbeltværelse skal ændres til et enkeltværelse.”

 

Der tages forbehold for udsolgte pladser, prisfejl og prisstigninger, indtil endelig bestilling.

 

.

Forkæl dig selv på den hårde måde! Læs artiklen om yogaferie fra "Psykologi 1/2011" her.  Se billederne fra tidligere events i galleriet

Hvis du rejser alene og gerne vil have en værelseskammerat, som vil jeg gerne prøve at sætte jer sammen.

 

Dagligt program med morgenyoga, meditation, eftermiddagstræning med forskellige aktiviteter som Zumba, bodytoning, bjergvandring, 5 tibetanere, partner massage, etc.

 

Udover vores program, så er der jo mulighed for at deltage på Playitas almindelige timer  (det er gratis),  spille tennis, leje en cykel og køre ud i det fri, styrketræning i Fitnessklubben, svømme en tur i den Olympiske pool eller spille golf.  Der god plads, så der er lige så rig mulighed for bare at passe sig selv og ligge ved poolen eller på stranden med en god bog, tage til byen og shoppe, gå en tur i bjergene eller hvad man nu har lyst til.   

 

 Medbring:

• Yogamåtte og nogle tykke sokker og et tæppe (fx fleece) til yogaen.

• Behageligt tøj til yoga - gerne mere end et enkelt sæt, da der er mere end en yogatime pr. dag.

• Et varmt tørklæde/nogle bluser/en vindjakke/en varm trøje, for dels kan det blive køligt om aftenen, og dels kan det somme tider blæse en del midt på dagen.

• Et par kondisko til når vi skal danse zumba og gåture.

 

Foreløbigt program

Søndag:

 Ankomst

 16:30-18:00: Velkommen og  yoga

 

Mandag:

 7:30-8:45: Yoga og Intro tilmindfulness meditation

16:30-18:00: Genopbyggende afstress  yoga

 

Tirsdag:

 7.30-8.45: Yoga & Guidet meditation/afspænding

14:30: Bjergvandring til Terajal

 

Onsdag:

 7.30-8.45: Yoga & Guidet meditation/afspænding

 18.00-19:00: Moonlight yoga & meditation

 

Torsdag:

17:00-18:00: 5 tibetanere og meditation

 

Fredag:

 7:30-8.45: Yoga & guidet meditation/afspænding

16:3-18:00: Genopbyggende afstress  yoga

 

Lørdag:

 7:30-8.45: Yoga & guidet meditation/afspænding

10:30-14.30: Mindful walking til Fyrtårnet (13,5 km)

 

SØNDAG:

 Hjemrejse

 

Lufthavnen:

På charterrejser kan man desværre ikke checke ind online, så vi skal meget tidligt op søndag morgen. Check-in er 2 timer før afgang, og der plejer at være mange mennesker i lufthavnen, så kom i god tid. Husk regler om væsker, m.m.

 

Aftensmad:

For de af jer som har booket halv/helpension, så spiser vi i Buffetrestauranten ved Apart Hotel, altså hvis I har lyst til at sidde sammen, så er der nemlig nogle lange borde.

 

Aftenbuffet plejer at åbne kl. 19, og igen kan dem som har lyst til at spise sammen finde sammen på langbordet, men jeg ved jo godt at nogle af jer har familie med ligesom jeg!

 

Typisk dagsprogram på Playitas, kan du se på www.playitas.dk

 

 

YOGAFERIE MARBELLA D.15.-22. SEPTEMBER 2019

Finca Naundrup er et dansk familie foretagen og har tidligere været hotel, hestestald og skole. Finca Naundrup er et resort på 28.000 m2. Vi bo i Penthouse som har privat terrasse og privat pool. Meget stor og rummelig bolig på 360 m2. Boligen indeholder 8 badeværelser, 8 soveværelser, 6 til 2 personer, 1 til 4 personer og 1 til 3 personer, 2 stuer, køkken. Boligen er meget ugeneret.

Resortet ligger i Calahonda på Costa Del Sol Spanien – kun 1.5 km fra havet og 40 km fra Malaga lufthavn. Læs mere om resortet og se billeder på Finca Naundrup.

 

Yoga og mindfulness hver morgen ca. 1,5 t og om eftermiddagen laver vi forskellige ting ligesom på Playitas, nogle dage laver vi Zumba /yoga, går ned til stranden og laver yoga eller vi laver yin yoga 1,5 time eller de 5 tibetanere, og så bliver der en dag hvor vi kun har morgen yoga og man så har fri resten af dagen til at f.eks. tager til Marbella, Puerto Banus eller shopping, eller strand.

 

PRIS

Prisen bliver for ophold ca. 5300 kr med værelset samt brunch og aftensmad. Al maden bliver lavet på Finca Naundrup og vil være sund. Protein bar, snacks og shakes fra Bodylab kan købes i poolbaren. Ikke inkluderet. Hvis du ønsker enkeltværelse tilkøb ca. 1200 kr. Incl transfer. Du skal selv købe flybillet.

 

BETALINGSBETINGELSER

Depositum på 2000 kr. ved booking for at garantere din plads. Tilmeldingen er bindende og depositum refunderes ikke ved evt. afbud. Restbeløbet skal indbetales senest 8 uger før afrejse. Ved afbud mindre end 8 uger før campens start, refunderes betalingen ikke.

 

OMRÅDET

Calahonda, Marbella, Malaga ligger på Costa Del Sol med nogle af Europas smukkeste sandstrande. Finca Naundrup ligger kun 2 km fra stranden. Calahonda er kendt som en attraktiv feriedestination. 10-15 minutters gang fra Finca Naundrup ligger den kendte ”Strip”, som er en gade fyldt med restauranter, barer, souvenirbutik, minimarked og andet. Calahonda ligger midt mellem Marbella og Fuengirola, som begge har utallige shoppingmuligheder. Marbella er specielt kendt for Old Town og selvfølgelig Verdens Kendte Puerto Banus – De riges Paradis. Nikki Beach ligger ca 8 km fra resortet. Finca Naundrup er 40 km fra Malaga Lufthavn, som er her deltagerne skal flyve til.

 

 

 

Restorativ (genopbyggende yoga) søndag d. 26. maj kl 10-13 

 

Alle kan være med. Øvelserne er blide og udføres i et langsomt tempo, hvorved krop og sind får mulighed for at løse op for spændinger. Forbindelsen mellem krop, åndedræt og sind bliver nænsomt vækket, bringer dig i balance og giver overskud i hverdagens travlhed.

 

Kroppen understøttes af puder, pøller og tæpper.  Stillingerne holdes mellem 5-10 min og udføres primært liggende uden kontrolleret vejrtrækning og flow. De fokuserer på at smidiggøre kroppens bindevæv og give bevægelighed i især hofter, bækken, skuldre og ryg. Vi varmer rummet godt op og har fokus på udrensning af affaldsstoffer, stimulering af fordøjelsen og forbrændingen gennem yogaen.

 

Genopbyggende yoga stimulerer det parasympatiske nervesystem, som sørger for at normalisere og afbalancere kroppen, dvs. det sænker puls og blodtryk. Du vil blive afstresset og føle dig som ny. Afsluttende guidet afspænding.

 

Pris 300 kr.  Pause med frugt/te

Tilmelding er bindende og foregår efter "først til mølle" princippet og ønsker du at sikre dig en plads på et hold, så send en mail til Gitte.

 

HATHA OG YOGA NIDRA  søndag d. 28/4 kl. 16-18

Vi varmer kroppen of med blid hatha yoga og afslutter med yoga nidra.

Yoga nidra betyder ‘yogiens søvn’ og er en dybt afstressende teknik, hvor du ligger stille på ryggen i savasana og lytter til en stemme, der guider dig ind i en meditativ tilstand. Normalt praktiseres yoga nidra liggende og involverer ingen fysisk bevægelse. Yoga nidra fremmer dyb heling og dybtgående hvile på alle niveauer af dit væsen: fysisk, mental og emotionel. .

Pris 200 kr.

 

 

DETOX HOT YOGA

Vi varmer rummet op til ca. 27-30 grader.

  

Bliv i rummet under hele lektionen og husk at i en yoga shala trækker vi sanserne indad, og derfor opfordres der til stilhed inde i salen! Du kan evt. lægge dig i savasana til vi starter.

 

Serien er skabt til systematisk og intelligent at gennemgå hele kroppen, læge skader og øge sundheden. I hot yoga indgår desuden mange elementer som omfatter koncentration og bevidsthed som har til formål at stilne og lune sindet.

 

Varmen hjælper os til at strække, muskler, led og ligamenter, og bidrager desuden til at vi sveder meget, hvilket hjælper vore organer med at rense affaldsstoffer ud. Yogastillingerne er fysisk og mentalt meget udfordrende, men samtidig lettilgængelige for nybegyndere.

 

Hot yoga er udforment for at tilgodese den individuelles behov uanset alder, kropslige forudsætninger eller atletisk baggrund. Kroppens "feel good" hormorner øges, søvnmønster stabiliteres, lungekapacitet øges, energien forøges og sindes afstresses, koncentrationen forbedres, viljekraften vækkes, livslysten balanceres, musklerne styrkes, øget bevægelsesfrihed, opmærksomheden vækkes og "nuet" opdages.

 

Kombinationen af varmen og yogastillingerne leder til en lærerig proces med dybe virkninger. Ved yogapraksis i et opvarmet rum forbliver kroppen varm, mælkesyreproduktionen mindskes og kuldioxid niveau sænkes. I det store hele hjælpder varmes os til lettere at kunne fokusere og koncentere os udenfor yogarummet. Varmen hjælper kroppen med at svede, hvilket på celleniveau betyder udskillese af affaldsstoffer og toksiner samt at vi kan holde en jævn kropstemperatur og at vores hud bliver renere og smukkere (saltet og mineralerne i sveden binder fugt i huden).

 

Fokus på udrensning af affaldsstoffer, stimulering af fordøjelsen og forbrændingen gennem yogaen. Vi slutter af med afspænding.

Medbring gerne din egen måtte, 1 håndklæde og  vandflaske.

Tilmelding til gitte@bodyyoga.dk og tilmelding er bindende. Pris 200 kr

  

Outdoor yoga i Måløv Naturpark 

På plænen foran Spejderhuset, der er indgang fra Kratvej (gå højre om spejder huset), eller via stien fra lægehuset fra Måløv Hovedgade.

 

Det er rigtig dejligt at lave yoga udenfor, men husk at medbringe Yogamåtte, sokker, overtræksbukser og tæppe.

 

Holdet oprettes ved min 4 tilmeldinger og tilmelding er bindende. Send mail til gitte@bodyyoga for tilmelding.

Pris for alle 4 gange er 400 kr. Drop in 120 kr pr gang.  Danskebank, Reg. 3138 Konto 4741254662

 

Hvis  det regner voldsomt, så mødes vi her på Hørbakken 6 i Smørum, men forbered dig på at være ude uanset vejret.

(Du kan ikke bruge erstatningstimer fra forriige periode).

 

 

Yoga & partner thai massage Workshop i Smørum

På denne workshop kombinerer vi den dynamiske yang yoga og den blide yin yoga. Vi vil også lave partnerøvelser.

Alle kan være med og man behøver ikke selv at medbringe en partner!

 

Program:

kl. 10.00 - 11.15 Yin-yang yoga & afspænding  Pause

kl. 11.30 - 13.00 Partner thai massage og afspænding

 

Pris 300 kr.

Tilmelding er bindende og foregår efter "først til mølle" princippet og ønsker du at sikre dig en plads på et hold, så send en mail til Gitte og Tilmelding er bindende. Medbring tæppe.

 

 

Yin Yang yoga workshop, Ingen dato planlagt

Kombinationen af Yin (afspændende og meditative) og Yang (styrkende og dynamiske) afbalancerer din krop og dit sind. Alle kan være med.

 

Vi indleder med Yang yoga i ca. 1 time og varme kroppen op med lidt stående stillinger, derefter vil der være en lille pause (te/kaffe, frugt/nødder).

 Derefter vil vi lave blid yin yoga, som udføres i et langsomt tempo, hvorved krop og sind får mulighed for at løse op for spændinger. Forbindelsen mellem krop, åndedræt og sind bliver nænsomt vækket, bringer dig i balance og giver overskud i hverdagens travlhed.

 Fokus på statiske stræk. Kroppen understøttes af puder, pøller og tæpper. Stillingerne holdes mellem 5-10 min og udføres primært liggende uden kontrolleret vejrtrækning og flow. De fokuserer på at smidiggøre kroppens bindevæv og give bevægelighed i især hofter, bækken, skuldre og ryg. Vi varmer rummet godt op og har fokus på udrensning af affalsstoffer, stimulering af fordøjelsen og forbrændingen gennem yogaen.

 

Afsluttende guidet afspænding.

Pris 300 kr. Tilmelding er bindende og foregår efter "først til mølle" princippet og ønsker du at sikre dig en plads, så send en mail til Gitte.

 

.

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright © All Rights Reserved

BODYYOGA     Hørbakken 6     2765 Smørum      +45 20711024         gitte@bodyyoga.dk